avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in functie

un functionar public, clasa III,principal poate exercita temporar o functie publica de conducere?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:54, 17 Ianuarie 2011
prin delegare se poate.
Nu poate face asa ceva, nici cu mama delegarii: legea prevede obligatoriu pentru functiile publice de conducere studii superioare, ori clasa III, daca nu ma lasa pe mine memoria, inseamna ca omul nostru are doar liceul. Si cum tot legea spune ca cel promovat temporar trebuie sa indeplineasca conditiile de studii pentru postul respectiv.....
athe a scris:

prin delegare se poate.

Vorba colegei, nici cu mama delegarii nu se poate!

Functionar public clasa III este functionarul public fara studii superioare. Functionarul public fara studii superioare nu poate exercita o functie publica de conducere.

Pentru ca mesajul dvs. era, ca de obicei, neargumentat:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare temporara a unei functii publice de conducere avvm avvm sunt functionar public de executie -inspector cl- din luna nov.2010;am terminat facultatea de drept in iulie 2010;in prezent este un loc liber de functionar ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Egalitate intre angajati nepottu nepottu Sunt functionar public si angajatorul nu imi acorda sporul de studii superioare, in conditiile in care altor functionari publici care lucreaza in acelasi ... (vezi toată discuția)