avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna seara
Un administrator de firma care va naste in jurul datei de 1 august 2011, pentru luna august 2010 nu a avut contract de munca, cum procedeaza ca sa poata lua indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:26, 17 Ianuarie 2011
Pentru a primi indemnizatie trebuie sa fi avut in ultimele 12 luni anterioare nasterii venituri supuse impozitului pe venit.
Ce tip de venituri a realizat?Faptul ca a fost administrator de firma nu este suficient pentru a beneficia de indemnizatie.
Buna seara !
In conditiile date nu beneficiati de indemnizatie CIC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gab. gab. sunt angajat din 07.03.2009, sotia naste in jur de 05.02.2010. dupa lege martie2009 e considerata luna intreaga(am mai mult de jumatate lucrata) iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AdrianaStefana AdrianaStefana Buna ziua, Am si eu o nelamurire si mi-as dori foarte mult sa gasesc raspuns. Sunt insarcinata in 4 luni, iar pana in luna ianuarie am lucrat 4 luni la o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc crystinik_p18 crystinik_p18 Buna ziua, De curand am aflat ca am contractul pe perioada determinata pana in luna septembrie. De asemenea sunt insarcinata in 4 luni, sarcina despre care ... (vezi toată discuția)