avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia privind capacitatea de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia privind capacitatea de munca

daca nu am primit raspuns de la cjparad ptr contestatia depusa la 3.11,2010 pana in prezent ptr anularea pensiei de invaliditate pot sa inaintez o reclamatie in instanta am inteles prin lege caci in 45 de zile trebuia sa primesc raspuns

Alte discuții în legătură

Contestatia la decizia de pensionare ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu la ce sectie a judecatoriei se depune contestatia la decizia de anulare a pensiei medicale, la sectia civila sau la sectia de contencios ... (vezi toată discuția)
Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, schimbare grad - contestatie tudorioan tudorioan In fapt, o persoana a fost pensionata pe caz de boala fiind incadrata in grad de invaliditate I cu insotitor, datorita unui diagnostic de pleonasm de col ... (vezi toată discuția)