avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale concurenta neloiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

concurenta neloiala

ma intereseaza un raspuns ptr. urmatoarea speta.
Un presedinte al unei filiale ACR isi face mai multe societati cu obiecte de activitate ca ale ACR-ului. Ulterior el este dat afara din ACR.
Societatile administrate de fostul presedinte ACR pot fi acuzate de concurenta neloiala? daca da, care este aticolul din legea concurentei neloiale care incrimineaza acest fapt?
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 09:37, 18 Ianuarie 2011
Singurele articole din legea mentionata de dvs. care incrimineaza (ca fiind contraventii ori, dupa caz, infractiuni) actele de concurenta neloiala,, sunt art. 4 si 5. Toate modalitatile de savarsire descrise acolo trebuie probate! In speta dvs. ar putea fi aplicabile pct.i) sau h), numai in baza probelor pe care le puteti si aveti datoria de a le indica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare concediere Raluque Raluque Lucrez la o firma a carui patron s-a schimbat acum 2 luni (noul patron a preluat firma de la fratele sau). Noul patron mai are si o alta firma a sa, iar de ... (vezi toată discuția)
Concurenta?? paskl paskl Buna ziua Lucrez la o firma care are obiect de activitate vanzarea marfurilor cu ridicata Nemultumit de salar mi-am deschis si eu o firma cu acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta ... (vezi toată discuția)