avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mediere intr-un proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mediere intr-un proces penal

sunt implicata intr-un proces penal pentru delapidare sau inselaciune pentru o greseala comisa in timpul servicului, la un cazino(am introdus mai mult credit in aparat si clientul a jucat pe banii societatii). La prima infatisare avocatul apararii mi-a spus ca vrea o intelegere(pe care eu am cerut-o imediat cand sefii au inceput cu amenintari, prin mai 2010) si sa aman procesul pana in ianuarie 2011. Acum astept sa ma contacteze sa incheiem un act pentru a restitui banii datorati societatii. Eu am citit pe net despre mediere dar am inteles ca acest contract costa, apoi autentificarea la notar de asemenea. Am mai vazut ca acest acord se poate incheia si in sala de judecata cu judecatorul de fata, cum e ok? Nu imi permit avocat iar cel din oficiu nu a vb mai nimic la prima infatisare. Nu am nici bani pentru taxe, nici loc de munca pentru ca, CM e la societate, si trebuie sa fac rost si de banii necesari pentru a incheia odata situatia creata.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:57, 18 Ianuarie 2011
diana2202 a scris:

Nu imi permit avocat iar cel din oficiu nu a vb mai nimic la prima infatisare.

Primul sfat ar fi sa luati legatura cu avocatul din oficiu, care are obligatia sa va asiste. As crede ca la prima infatisare nu a vorbit pentru ca nu a avut prea multe de zis. Contactati-l si cereti ajutorul!

Medierea nu este o solutie care sa va scape de condamnarea penala!!!!
Restituirea prejudiciului este o circumstanta in favoarea dvs., dar nu o garantie ca nu veti fi condamnata!
Pentru restituirea prejudiciului nu aveti nevoie de notar, ci doar de dovada ca ati facut plata (ordin de plata, chitanta etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa cazino Dragos1991 Dragos1991 Buna ziua! Ma numesc D. D., sunt din Sibiu iar in urma cu aproximativ 3 ani am lucrat la un cazino. Intr-o noapte m-am jucat la ruleta din banii cazinoului ... (vezi toată discuția)
Am dat unui jucător din cazinoul unde lucram 35.000 de lei, iar acum am dosar penal pentru delapidare. ce urmează pentru mine și cum pot recupera măcar o parte din suma pe care am dat-o acelui om? Georgiana trifu Georgiana trifu Am dosar penal din 2015 pentru delapidare pentru suma de 35000, am dat unui jucător in cazinoul unde lucram ! La ce sa ma aștept și cum as putea sa obțin ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, impacare cu partea vatamata MuscaluCatalin MuscaluCatalin Sunt inculpat intrun dosar de inselaciune cu nr...............,si ma judec cu el de aproximativ 1 an de zile(in conformitate cu art.344 al.2 din legea ... (vezi toată discuția)