avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme mari cu vecinul care... sforaie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme mari cu vecinul care... sforaie

Buna ziua
Am o mare problema cu vecinu care sta sub mine la et. I. Nici de un jumatate de an nu ne-am mutat aicea si in prima noapte cand am dormit in noul nostru apartament am dat de un vecin care SFORAIE. Da sforaie de ai impresia ca-i cu tine in pat. Intr-o noapte la ora 2 am stat cu sotu in bucatarie si am ascultat cat de bine "doarme-sforaie" vecinu nostru. Sforaitu se aude din dormitor, prin camera mare pana in bucatarie! Niciodata n-as fi crezut ca voi avea probleme de genu asta. Deja am incercat "N" variante : am dat cu picioarele in parchet, cu picioarele scaunelor, ultima data am ridicat patu si de la vreo 30 cm i-am dat drumu. Atuncea s-a speriat, s-a trezit si in noaptea aia nu a mai sforait. Bine inteles inainte sa ajungem la lucrurile astea, ne-am dus jos la ei si le-am rugat sa faca ceva ca asa nu se poate. Femeia ne-a spus ca nu are ce sa faca cu sotul ei, nici ei nu pot dormi de el si s-au mutat in capatul celalalt al casei cu copii.
Ei bine. Intreb eu si atuncea eu ce sa fac? Unde sa ma mut? In fata blocului sau in masina?
Daca aveti idei, nu ezitati sa mi-l trimiteti.
Va multumesc , anticipat
Lidiuca
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:16, 18 Ianuarie 2011
faceti o sesizare la politie pentru tulburarea linistii publice...;) nu, am glumit...dar este o problema foarte delicata...trebuie rezolvata pe cale amiabila, altfel nu aveti ce face...numai sa va mutati sau sa luati dvs. pastile de somn sa puteti dormi adanc ca sa nu-l auziti...:thumbup:
Ei da numai problema este ca am luat deja si dopuri in urechi dar nici asta nu e o rezolvare pe termen lung #-o . I-am luat si plasture respir usor dar degeaba :sorry:
Cu mutatu .... abea acuma ne-am luat apartamentu si ne-am mutat. Da; e situatie destul de delicata.
Gandestete in ingerii din cerul si incearca sa faci socoteala de oiaei care sare una cate una. Doamne ajuta!.
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de sub apartamentul meu a schimbat destinatia bucataiei si a facut-o dormitor adiviz1 adiviz1 Buna ziua, Vecinul de sub apartamantul meu a schimbat destinatia bucatariei si a facut-o dormitor. Acum se plange ca facem galagie in bucataria noastra si ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ... mirella_iorga mirella_iorga Bună seara! Dacă am locatari deasupra mea care neaga cu nerușinare ca locuiesc doar ei singuri, în cazul meu o doamna care se declara singura, ca lucreaza ... (vezi toată discuția)