avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alegerea reprezentantului salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alegerea reprezentantului salariatilor

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema:
o soc are 29 de angajati, 9 angajati in luna ianuarie. Trebuie sa faca alegerea reprezentantului salariatilor pentru ca apoi sa incepem negocierea contractului colectiv de munca. CE trebuie sa faca pentru a incepe alegerea reprezentului salariatilor? un proces-verbal ceva? Care ce trebuie sa cuprinda?
MUltumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa imi spuneti etapele privind negocierea ... ioana.fleaca ioana.fleaca buna ziua...as dori sa imi spuneti etapele privind negocierea contractului colectiv de munca...eu sunt la inceput in acest domeniu si nu stiu ce trebuie sa fac. (vezi toată discuția)
Negocierea colectiva pentru ajustarea salariilor brute Ciupitu Georgiana Ciupitu Georgiana Buna ziua. In conditiile in care toti angajatorii din Romania sunt obligati sa desfasoare negocieri colective privind ajustarea salariilor brute o firma mica ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel de unitate expirat IldikoB IldikoB Buna ziua, as avea nevoie de o solutie: contract colectiv la nivel de unitate incheiat pe 2 ani in 2008, care nu a fost prelungit sau renegociat . De luna ... (vezi toată discuția)