avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, as dori sa imi spuneti etapele privind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, as dori sa imi spuneti etapele privind negocierea ...

buna ziua...as dori sa imi spuneti etapele privind negocierea contractului colectiv de munca...eu sunt la inceput in acest domeniu si nu stiu ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 17 Mai 2023
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/t11308/nego...
pasii de urmat in vederea negocierii colective:
1.Informarea angajatorului cu privire la necesitatea alegerii reprezentantilor salariatilor in vederea inceperii negocierii colective
2. Acordul angajatorului cu privire la numarul reprezentantilor
3. Alegerea reprezrntantilor
4. Infomarea angajatorului cu privire la reprezentantii alesi
5. Convocarea cu privire la inceperea negocierii propriu-zise
6. Procesul-verbal sau procesele-verbale incheiate ca urmare a negocierii cu concluziile trase
7. In caz favorabil, incheierea si inregistrarea contractului colectiv de munca
Informarea salariatilor cu privire la continutul contractului colectiv de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, As dori si eu sa-mi spuneti etapele incheierii unui CCM pana la faza de negociere (aici nu se va opri...) si daca se poate modele pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Initiere negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Care sunt pasii care trebuie urmati atunci cand firma doreste sa initieze negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)