avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare alocatie intretinere student
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare alocatie intretinere student

Buna ziua !

Fiul meu a solicitat tatalui sau, de care eu sunt despartita, alocatie intretinere student.
Este student la Teologie.
A suferit in trecut de epilepsie, iar acum nu mai este in evidentele medicale ca suferind de aceasta boala (istoricul bolii insa ramane in fisa medicala , care acum este inchisa)
Facultatea de Teologie nu primeste studenti cu aceasta afectiune.

Spun toate acestea pt ca sotul meu a facut recurs bazandu-se pe boala de care a suferit fiul sau, sperand astfel sa nu mai plateasca alocatia de intretinere.
Din punctul meu de vedere, consider ca sunt si alti studenti cu afectiuni mult mai grave care sunt totusi la facultate si ca instanta nu va admite recursul tocmai pe acest considerent.

Asta cred eu

Dumneavoastra ce imi puteti spune? Are vreo sansa sa castige?

Va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Epilepsia permite incadrarea in grad de handicap? andreicfr andreicfr Buna ziua, Prietena mea are pe fisa medicala trecut epilepsie de la varsta de 17 ani. A absolvit facultatea de stiinte economice, masterat in domeniu. ... (vezi toată discuția)
Divort partaj petretalpeanu petretalpeanu Buna ziua ! Am o nepoata casatorita de 17 ani, un copil de 12 ani, absolventa facultate in urma cu cateva luni sotul vrea sa divorteze. Nepoata ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - tulburare bipolara vic38 vic38 Buna ziua, Daca sunt declarat bolnav cronic cu tulburare bipolara mai pot fi angajat cu carte de munca ca programator? (vezi toată discuția)