avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Sunt nascut in nov. 1949 si lucrez din anul 1968 ca functionar public.In aceasta perioada este inclus si stagiul militar de 1 an si 4 luni. Pana la aceasta ora nu am intrerupere pe cartea de munca.Intrebare: Cand pot sa-mi depun dosarul de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:50, 18 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 64 ani si 11 luni.Anticipat cand indepliniti conditia de stagiu de 42 de ani si 10 luni,fara stagiu asimilat.Anticipat partial oricand doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata mihteo mihteo Sunt nascut in decembrie 1949 si fac vechime in munca de 44 de ani in luna noiembrie. La ce data pot solicita pensionarea anticipata? (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie veronicam veronicam daca un barbat este nascut in ian 1948 , 41 ani in campul muncii cand poate iesi la pensie chiar si anticipat? (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare aslon aslon buna ziua,intrebarea mea este ;la ce varsta ma pot pensiona dak sunt nascuta in 1966 februarie,studii superioare ,lucrez din 1982 ,15 ani de grupa 1,si cu o ... (vezi toată discuția)