Daca titularul contractului [FURNIZOR] a decedat este obligat cineva sa plateasca in continuare la [FURNIZOR] avand in vedere ca inainte cu doua luni si_a prelungit abonamentul si a beneficiat de un aparat de telefon.Aceasta persoana aera singura nu a avut copii era divortata si locuia in chirie.Eu nu am vazut in contract [FURNIZOR] sa se specifice ceva despre ascendenti sau descendenti.
va multumesc.
Nu sunteti obligata sa platiti nimic. Contractul se va rezilia pt neplata. Puteti sa le trimiteti o copie dupa certificatul de deces, dar degeaba, ei vor factura in continuare penalitati pana ce vor cesiona datoria catre o firma de recuperare sau se va prescrie.
dar a primit doua somatii de la o firma de recuperare si am trimis o copie dupa certificatul de deces.Eu am vorbit cu cei de la firma de recuperare si ei mi-au spus ca in contract scrie ca descendentii sau acendentii sunt obligati prin contract sa plateasca.deci daca nu are copii,atunci mama sau fratii.Dar eu nu am citit asa ceva in contract.multumesc mult.
Fratii nu sunt ascendenti nici descendenti.
Firma de recuperare incearca sa va intimideze sa primeasca banii.
In cazul in care ati fi acceptat succesiunea ( daca avea sora vreun bun) erati obligata, in calitate de mostenitor sa platiti si datoriile. Asa nu sunteti obligata. Ignorati toate somatiile de plata si spuneti-le sa nu va mai deranjeze.