avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu inadecvat muncii prestate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu inadecvat muncii prestate

sunt ag de paza la firma nu dau numele .din luna mai 2010 ,mia incheiat conventie civila in prima luna de 720 lei, apoi a zis ca nu poate sa-mi ofere a doua luna decat 600 lei ,si de atunci ma duce cu vb ca-mi mareste salariu,sunt intr-un obiectiv unde santem 3 agenti dintre care 1.ag cu carte de munca -salariu 865 lei ,2.un fost militar iesit la pensie - conventie civila de 600 lei ; 3 eu -conventie civila din luna mai -600 lei mentionand ca santem toti calificati si atestati de politie pentru serv de paza si cu permis port-arma invatati-ma ce sa fac pentru ca din 504 nu am cum sa traiesc si de ce nu sunt platit pentru calificarea de ag de paza.va multumesc

Alte discuții în legătură

Abuzurile societatilor comerciale fata de angajati yahym yahym Buna ziua! am si eu o problema la firma la care inca mai figurez ca angajat,pe care as dori s o expun in fata dvs intr-un mod cat mai coerent si explicit. ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat mariadana mariadana Daca asociatul este angajat la propria firma, pe post ce necesita studii superioare, dar societatea poate sa suporte doar salariul minim pe economie( soc. ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj claudia_koko claudia_koko lucrez de 3ani si un pic la o firma si acum vreau sami depun dosarul ptr depunere de somaj.seful meu a zis da nici o problema daca se poate da.dar intre timp ... (vezi toată discuția)