avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza de fidelitate la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza de fidelitate la contractul de munca

Buna ziua,
Sotul meu urmeaza sa semneze un nou contract individual de munca si are trecuta in el o clauza de fidelitate si anume:

In situatia in care Dl. ------------------------va inceta activitatea din proprie intitiativa sau va fi concediat pentru motive imputabile in intelesul Codului Muncii, se obliga sa restituie cheltuielile de delegare profesionala astfel:
-100% din suma 7000Euro, adica 7000Euro, daca contractul individual de munca inceteaza in timpul misiunii profesionale pe care Dl.-------------------- o desfasoara conform ordinului de misiune profesionala si documentelor ce stau la baza delegarii acestuia pe proiect.
M-ar interesa sa aflu care sunt motivele imputabile in intelesul Codului muncii, mai pe intelesul unei persoane simple!
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carmenm-c09 , utilizator 13:56, 18 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pregatire profesionala inainte de incheierea contractului individual de munca Clara252000 Clara252000 Buna ziua! In calitate de administrator al unei societati, am trimis la atestare si pregatire profesionala un candidat pentru postul disponibil in firma. ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile angajatului aditivu aditivu Buna ziua, am si eu o intrebare: in cazul in care am un contract pe o perioada nedeterminata la care s-a adaugat un act aditional pe o perioada de un an ... (vezi toată discuția)
Adaugare clauza cu privire la formarea profesionala Flaviusela Flaviusela Va rog sa ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: La societatea la care lucrez, dorim sa adaugam in contractul individual de munca o clauza cu privire ... (vezi toată discuția)