Buna ziua! Daca la termenul trecut, a fost audiat unul dintre martori, in baza unei cereri pe care am depus-o la judecatorie, cuprinzand lista cu martori (incuviintata in sedinta publica din ...), ce trebuie sa fac, pentru ca la termenul urmator sa mai fie audiat inca o data acel martor ? Trebuie sa intocmesc o lista cu intrebari pentru acesta?
Dar de ce doriti sa solicitati inca odata audierea acelui martor? La termenul la care a fost audiat nu v-ati prezentat? Daca v-ati prezentat judecatorul v-a intrebat cu siguranta daca mai aveti alte intrebari.
sunt consilier juridic, apar interesele unei institutii si avem calitatea de reclamant in proces. La termenul trecut cand a fost audiat martorul propus de mine, eu nu m-am prezentat pentru ca am avut o problema grava. Revin cu intrebarea ce pot sa fac pentru ca acel martor sa mai raspunda la cateva intrebari ?
Ordine audiere
learnlaw
In cadrul procesului civil ordinea audierii este urmatoarea?
1) interogatoriu reclamant; 2) interogatoriu parat; 3) audiere martori
De asemenea cand sunt ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor
razvan1649
Intr-un proces de divort martorii paratei si parata urmeaza sa depuna marturie, dar cum se mai pot audia acestia de catre reclamant, daca la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)