avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martori in proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martori in proces civil

Buna ziua! Daca la termenul trecut, a fost audiat unul dintre martori, in baza unei cereri pe care am depus-o la judecatorie, cuprinzand lista cu martori (incuviintata in sedinta publica din ...), ce trebuie sa fac, pentru ca la termenul urmator sa mai fie audiat inca o data acel martor ? Trebuie sa intocmesc o lista cu intrebari pentru acesta?
Cel mai recent răspuns: bogdan77m , utilizator 19:39, 18 Ianuarie 2011
Dar de ce doriti sa solicitati inca odata audierea acelui martor? La termenul la care a fost audiat nu v-ati prezentat? Daca v-ati prezentat judecatorul v-a intrebat cu siguranta daca mai aveti alte intrebari.
sunt consilier juridic, apar interesele unei institutii si avem calitatea de reclamant in proces. La termenul trecut cand a fost audiat martorul propus de mine, eu nu m-am prezentat pentru ca am avut o problema grava. Revin cu intrebarea ce pot sa fac pentru ca acel martor sa mai raspunda la cateva intrebari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt citat ca martor într-un proces civil și doresc sa,stiu ... Mariuss79tm Mariuss79tm Sunt citat ca martor într-un proces civil și doresc sa,stiu dacă avocata și partea care ma propus ca martor poate sa ma scoată de pe lista martorilor ... (vezi toată discuția)
Ordine audiere learnlaw learnlaw In cadrul procesului civil ordinea audierii este urmatoarea? 1) interogatoriu reclamant; 2) interogatoriu parat; 3) audiere martori De asemenea cand sunt ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor razvan1649 razvan1649 Intr-un proces de divort martorii paratei si parata urmeaza sa depuna marturie, dar cum se mai pot audia acestia de catre reclamant, daca la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)