avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt citat ca martor într-un proces civil și doresc ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt citat ca martor într-un proces civil și doresc sa,stiu ...

Sunt citat ca martor într-un proces civil și doresc sa,stiu dacă avocata și partea care ma propus ca martor poate sa ma scoată de pe lista martorilor odată citat pentru ședința următoare.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:21, 21 Noiembrie 2024
Înlocuirea este posibila pt motive întemeiate, deces,grave probleme de sănătate etc.Pot sa renunțe la audierea dvs dar înlocuirea cu alt martor va fi admisa doar pt motivele mai sus.prezentate.Daca nu au și alt martor admis sau dacă apărarea se bazează pe audierea dvs nu este probabil sa renunțe doar pt ca dvs nu doriți sa fiți audiat.
Înlocuirea martorilor nu se va încuviinţa decât în caz de moarte, dispariţie sau motive bine întemeiate, caz în care lista se va depune sub sancţiunea decăderii, în termen de 5 zile de la încuviinţare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor la partaj fără încuviințarea mea. ce se poate face în situația asta? Mirabella36 Mirabella36 Buna. Am fost pus martor intr-un proces de partaj fara sa fi fost intrebata. Din cate am inteles trebuia sa imi fi dat permisiunea. Eu nu doresc sa fiu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am și eu o întrebare... am proces de divorț cu ... Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am și eu o întrebare... Am proces de divorț cu minori și am citat ca și martor(fără sa îmi dau seama) pe cineva care știe ce sa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea martorilor in proces din motive medicale(covid) simonavlad simonavlad Buna ziua , Sunt parte intr-un proces de partaj. Urmeaza sa se prezinte martorii, iar unul dintre ei are covid . Pot solicita prezenta altui martor care sa-l ... (vezi toată discuția)