avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nedepunere acte.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nedepunere acte.

Buna ziua, Sunt admin la un SRL, nu am avut activitate de anul trecut si nu am depus acte, ce trebuie sa fac? sa fiu in regla, spuneti-mi va rog toti pasii, caci am inteles ca voi primi amenzi pt nedepunere de acte.
Multumesc, astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters167247 , utilizator 14:51, 18 Ianuarie 2011
Va trebui sa depuneti toate declaratiile pe care nu le-ati depus.( institutii : Administratie financiara, Oficiul Registrului Comertului, AJOFM, Casa de sanatate, altele)

:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma stefan1312 stefan1312 am si eu urmatoarea situatie:am o firma a carei activitate am suspendat-o pe 3 ani de zile.la sfarsitul anului trecut trebuia depus bilantul anual si nu am ... (vezi toată discuția)
Cum pot suspenda pfa ? ContSters123716 ContSters123716 buna ziua !am un pfa, cu activitate de prestari servicii,pe care as dori sa-l suspend,deoarece nu merge iar pe deasupra ,vad ca au inceput sa ni -se ceara fel ... (vezi toată discuția)
Asociat la un srl de negasit giolgau giolgau Sotia mea detine o firma la care mai este un asociat 50 %, deci sint 2 asociati Ideea e ca ceva timp in urma ele au facut aceasta firma si au avut un mare ... (vezi toată discuția)