avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buletin pierdut, permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buletin pierdut, permis conducere

Buna ziua daca mi-a furat buletinul si eu am inceput si scoala de soferi de vreo 2 luni .. si mi-a dat dosarul , dar in dosar sunt trecute datele de pe buletinul pierdut ..

1. nu pot sa dau sala deoarece trebuie sa imi fac buletin nou ..
Intrebarea este : daca in buletinul asta nou care il voi face se vor schimba xt .. si astea .. si daca se schimba ce fac cu dosarul , are ceva ? daca in buletinul nou o sa fie alt xt si in dosar alltul .. multumesc mult . la revedere

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:41, 18 Ianuarie 2011
Acesta sau o adeverinta emisa de ANEP sunt singurele care va ajuta la legitimare.
Nu se poate fara C.I,.
Datele raman aceelasi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru ... NorbertS NorbertS Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste examenul pentru permisul auto categoria B. Eu sunt din judetul Salaj, dar am inceput scoala de soferi in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis andradaa andradaa buna ziua, Fratele meu are permisul anulat in urma unei sentinte judecatoresti ( 1 an cu suspendare) si acum ar dori sa-si redobandesca permisul ..Am intrebat ... (vezi toată discuția)