avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis

buna ziua, Fratele meu are permisul anulat in urma unei sentinte judecatoresti ( 1 an cu suspendare) si acum ar dori sa-si redobandesca permisul ..Am intrebat la o scoala de soferi si mi-au spsu ca trebui platita din nou scoala la fel ca si pentru un incepator, si apoi este programat la examen pentru categoria B.Mentionez ca avea carnet de profesionist si de scoala de soferi unde am intrebat mi-au spus ca intai va da examen pentru categoria B si pe urma plateste scoala pentru celelalte categorii si da alt examen.Asa este? Cineva care a trecut printr-o situatie similara ne poate ajuta cu indrumari?Unde sa mergem mai intai?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:16, 10 Iulie 2012
Aveti aici raspunsul la intrebarile dvstra:
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc pentru raspuns dar tocmai ca nu am gasit raspuns in acest link pe care il citisem inainte sa postez...am nevoie de raspunsul exact, la obiect al unei persoane care a trecut prin asa ceva nu o trimitere la lege pe care putin o inteleg (si cazul meu)..in link-ul propus de dumneavoastra nu scrie clar ce trebuie sa faca cineva care trece printr-o astfel de situatie...exemplu se cere fisa de scolarizare...care se ridica de unde? fisa de scolarizare noua sau cea veche? Daca e noua atunci este eliberata de cine? de scoala de soferi pe care o platesc din nou ca un incepator?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
andradaa, utilizator
da ,incepator bie ati spus exact ca si cum nu ati fi avut permis niciodata contactati o firma care are in obiect de activitate scoala de soferi ,fisa dosar tot ...examen sala si oras se numeste redobindire permis pentru ca cel obtinut anterior a fost anulat .
bafta spor la invatat acum examenul autot este pe calculator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info redobandire permis auto drakestorm drakestorm mia fost anulat permisul . acum a trecut 1 an de la sentinta finala ... vreau sa stiu daca ma trebuie sa fac dinou scoala de soferi sau pot sa ma duc asa (am ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis sperantagabi sperantagabi daca a primit doi ani condamnare cu suspendare , pentru alcolemie ,poate redobindi permisul dupa un an ,sau trebuie sa astepte scurgerea acelor doi ani ,de ... (vezi toată discuția)