avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract internet

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am cu furnizorul [EDITAT].
In august 2010 am incheiat un abonament de internet pe o durata de 2 ani dar pentru ca am ramas fara loc de munca am incercat rezilierea contractului pe motiv ca sunt in imposibilitate de plata a facturii de internet. Mentionez ca am clauza in acest contract cum ca daca rezilierea se face mai devreme de cei 2 ani contractuali trebuie sa platesc o taxa de 300 euro pentru reziliere.
La urechile mele a ajuns o informatie conform careia nu mai au voie sa-ti impute aceasta taxa nejustificata din moment ce eu nu mai folosesc acest serviciu...Puteti sa-mi spuneti daca informatia este corecta si daca eu pot sa ma bazez pe o lege in momentul in care cer sa nu-mi mai emita in continuare facturi si sa-mi rezilieze contractul?

Multumesc tare mult!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:42, 18 Ianuarie 2011
Fiind in imposibilitate de plata nu le platesti.Ei te vor da in judecata si au de primit...
nu au dreptul sa va ceara taxa de reziliere, ci despagubiri daca ati beneficiat de o reducere de tarif, de accesorii, aparatura gratuita
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rcsrds dragosandrei92 dragosandrei92 Buna ziua, Detin un pachet digi tv+internet+ 3 abonamente telefonie. Contractul este valabil pe tv+internet+2 nr de telefon pana in mai, iar al treilea ... (vezi toată discuția)
Pot sa reziliez un contract tv inainte de termen fara a plati? Vladeu Vladeu Am incheiat acum 3 luni un contract pentru internet si televiziune la compania [editat]. Sunt multumit de abonamentul TV, dar vreau sa il reziliez ca sa imi ... (vezi toată discuția)