avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa reziliez un contract TV inainte de termen fara ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa reziliez un contract TV inainte de termen fara a plati?

Am incheiat acum 3 luni un contract pentru internet si televiziune la compania [editat]. Sunt multumit de abonamentul TV, dar vreau sa il reziliez ca sa imi iau o antena [editat] si nu imi permit ambele abonamente.
Este posibil sa reziliez contractul de TV cu cei de la [editat] fara sa le platesc tot felul de despagubiri?
E valabila in cazul meu legea 161/2010?
Eu am primit o luna de abonament gratuit, poate impiedica asta cumva rezilierea contractului?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 19:32, 29 August 2011
trebuie analizat contractul si, la capitolul "Incetarea contractului" aflati daca puteti ori ba.
eu cred ca nu, cu atat mai mult cu cat ati beneficiat deja de o gratuitate-bonus, pentru ca ati incheiat acel tip de abonament. Mai mult decat atat, cred ca nici nu puteti renunta la contract (fara ceva dezdaunari) mai devreme de 1 an.
repet, contractul lamureste situatia.
Cititi clauzele contractuale. Anumiti furnizori impun o perioada minima de contract de 2 ani sau plata unor despagubiri.

Legea 161/2010 se aplica, furnizorul poate cere despagubiri.
va trebuie sa platiti taxele care sunt trecute in contract dca doriti rezilierea inainte de termen.
Acesta este contractul: [link]
De aici nu imi dau seama daca trebuie sa platesc sau nu
ContSters20980, utilizator
potrivit art.10.6 din contract, veti fi obligat la plata de despagubiri, conform Anexei A - Servicii, promotii, tarife si reduceri.

Anexa pe care nu am gasit-o. Ce nu se vede, nu exista B-)
Cezar augustin Dinu, Avocat

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila MARLENUTA MARLENUTA Am incheiat un contract de abonament [EDITAT] in 2.4.2010, cu durata de 2 ani. As dori sa stiu daca se poate prelungi contractul doar cu o luna. Pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizor de internet vlucian vlucian Buna ziua. As dori sa stiu daca am dreptate in urmatoarea speta: - se da un cetatean, numit in continuare client, cu abonament la un furnizor mare de ... (vezi toată discuția)