avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract rcsrds
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract rcsrds

Buna ziua,

Detin un pachet digi tv+internet+ 3 abonamente telefonie. Contractul este valabil pe tv+internet+2 nr de telefon pana in mai, iar al treilea abonament de telefonie este pana in decembrie. Speta este urmatoarea: acum 2 luni(februarie) am portat unul din cele 2 numere aflate in contract pana in mai la o alta retea. Mi s-a emis factura de despagubiri pentru telefonul luat la oferta si discountul abonamentul pentru cele 24 luni de contract. Taxa este de 950 lei, nu pot plati factura pentru servicii, iar momentan sunt in imposibilitate sa achit factura de 950 lei. Intrebarea mea este: Daca luna viitoare vreau sa reziliez contractul cei de la RDS au dreptul sa nu mi-l rezilieze din cauza ca nu am achitat factura de 950 lei ? Sunt dispus sa platesc facturile pentru servicii pana la momentul rezilierii contractului. Am incercat si cale amiabila sa prelungesc contractul pe 2 ani si sa mi se puna aceasta taxa reesalonata in factura, dar nu au vrut sa ma ajute in acest caz pentru ca reesalonarea aparent se face in 4 rate, iar fiind in imposibilitate de plata, ar trebui sa platesc 400 lei timp de 4 luni.

Alte discuții în legătură

Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)