avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul contributii sociale someri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul contributii sociale someri

buna seara!
Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra in legatura cu formula de calcul a contributiilor sociale (someri indemnizati aflati in concediu medical), in conformitate cu noul cod fiscal,aplicabila de la 01.01.2011. Ce se schimba fata de cea veche : (600/nr.zile lucratoare luna)x10.5%x nr.zile lucratoare de concediu medical ? De asemeni as avea rugamintea sa-mi spuneti parerea d-voastra si in legatura cu cuantumul deducerilor ptr impozit.Ramane valabil vechiul tabel? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: smart43ro , utilizator 08:29, 23 Ianuarie 2011

(2022x35%)/nr.zile lucratoare lunax10.5%xnr.zile lucratoare concediu medical
2022=salariu mediu pe ec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj smart43ro smart43ro buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de calculul contributiilor sociale conform noului cod fiscal,aferent indemnizatiei de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii sociale 2011 smart43ro smart43ro Subiect: calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical tatianatintisan tatianatintisan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu calculul la CM Am fost in CM medical dupa cum urmeaza: 01.12.2010-08.12.2010 cod 06 09.12.2010 - 1512.2010 cod ... (vezi toată discuția)