avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul contributii sociale 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul contributii sociale 2011

Subiect: calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj
buna seara!
Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de calculul contributiilor sociale conform noului cod fiscal,aferent indemnizatiei de concediu medical al persoanelor aflate in somaj indemnizat!
Ce se schimba din vechea formula de calcul : (600/nr. zile lucratoate luna) x10.5%x nr.zile lucratoare de concediu medical)?
Cuantumurile deducerilor ptr calcularea impozitului de 16% raman neschimbate de la 01.01.2011?
Va multumesc anticipat ptr rabdare si intelegere!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: smart43ro , utilizator 08:31, 23 Ianuarie 2011

(2022x35%) / nr.zile lucratoare luna x 10.5% x nr.zile lucratoare concediu medical.
2022=salariu mediu pe economie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj smart43ro smart43ro buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de calculul contributiilor sociale conform noului cod fiscal,aferent indemnizatiei de concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii sociale someri smart43ro smart43ro buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra in legatura cu formula de calcul a contributiilor sociale (someri indemnizati aflati in concediu medical), ... (vezi toată discuția)
Concediu medical tatianatintisan tatianatintisan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu calculul la CM Am fost in CM medical dupa cum urmeaza: 01.12.2010-08.12.2010 cod 06 09.12.2010 - 1512.2010 cod ... (vezi toată discuția)