avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... calcul contributii asigurari sociale din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj

buna seara!
Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de calculul contributiilor sociale conform noului cod fiscal,aferent indemnizatiei de concediu medical al persoanelor aflate in somaj indemnizat!
Ce se schimba din vechea formula de calcul : (600/nr. zile lucratoate luna) x10.5%x nr.zile lucratoare de concediu medical)?
Cuantumurile deducerilor ptr calcularea impozitului de 16% raman neschimbate de la 01.01.2011?
Va multumesc anticipat ptr rabdare si intelegere!
Cel mai recent răspuns: smart43ro , utilizator 22:34, 21 Ianuarie 2011
(2022x35%)/nr.zile lucratoare lunax10.5%xnr.zile lucratoare concediu medical=D>
2022=salariu mediu pe ec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii sociale 2011 smart43ro smart43ro Subiect: calcul contributii asigurari sociale din indemnizatiile de concediu medical somaj buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra legat de ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii sociale someri smart43ro smart43ro buna seara! Va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra in legatura cu formula de calcul a contributiilor sociale (someri indemnizati aflati in concediu medical), ... (vezi toată discuția)
Concediu medical tatianatintisan tatianatintisan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu calculul la CM Am fost in CM medical dupa cum urmeaza: 01.12.2010-08.12.2010 cod 06 09.12.2010 - 1512.2010 cod ... (vezi toată discuția)