avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil pe baza actelor din strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil pe baza actelor din strainatate

Buna ziua.
Am nevoie de o informatie in legatura cu indemnizatia pentru copil. Momentan lucrez in strainatate. Am domiciliul in Romania si urmaeza sa nasc aici. Pot lua indemnizatia pentru copil pe baza actelor din strainatate? Daca da, care sunt conditiile si actele necesare pentru solicitarea acesteia?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
diana100, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:55, 18 Ianuarie 2011
Este clar ca acolo unde lucrezi nu este pozibil indemnizatia, si vrei sa te intorci in tara. Atunci primul paz este sa te inregistrez ca somer aici. Dupa aia, intrebarea se intoarce catre tine: Ai lucratt suficiente. In ce tara ai lucrat. Este o tara eurpoeana?. Mai spui detalli si putem sa te lamurim cu dreptatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului diana03 diana03 daca nu intrunesc conditiile de acordare a concediului postnatal,pot intra direct in concediu de crestere a copilului si sa beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Am o mare nelamurire, am nevoie de ajutor adigalis adigalis Buna ziua, problema mea este urmatoarea: lucrez in Spania cu contract de munca in camp, cu toate taxele si impozitele achitate si am descoperit ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil divele divele Lucrez momentan in strainatate, daca nasc un copil si revin in tara ptr. cresterea lui pot beneficia de indemnizatia ptr. crestere copil pana la implinirea ... (vezi toată discuția)