avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gogoserie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gogoserie

buna ziua,
as dori sa-mi deschid o gogoserie. spuneti-mi ce avize am nevoie? orc, sanepid?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 20:06, 18 Ianuarie 2011
Se merge pe declaratie pe proprie raspundere. Aceasta inseamna ca in momentul in care dvs va constituiti societatea dati o declaratie la Registrul Comertului in care spuneti ca indepliniti conditiile de functionare dpdv sanitar, sanitar-veterinar, protectia mediului. Registrul Comertului comunica aceasta declaratie catre autoritatile din fiecare domeniu, autoritati care vin in control la sediul dvs. La primul control va vor informa ce nu este in regula la sediul dvs si va acorda un timp sa remediati. la urmatorul control, daca nu ati remediati , veti fi pasibil de amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizarea functionarii pet-shop Carmen Tudorache Carmen Tudorache Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial pentru a deschide un pet-shop, punct farmaceutic veterinar si cabinet veterinar si am aflat ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Formalitati pentru pfa-dsv, sanepid, finante? Adinna78 Adinna78 Buna ziua. Tocmai mi-am depus actele la ORC pentru PFA, cu activitate principala de comert cu amanuntul, cod CAEN 4711. Miercuri trebuie sa merg sa le ridic. ... (vezi toată discuția)
Autorizatia ssm marianadavid marianadavid Buna seara, Societatile comerciale cu cod caen restaurante trebuie sa obtin aautorizatia din punct de vedere ssm de la ITM? Ce societati trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)