Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in Italia,eu lucrez,sotul nu.DAca pleaca in tara si baga divort,iar eu raman aici cu fata,ce sanse are sa-mi ia copilul?Poate sa ma acuze de rapire a copilului chiar daca el a fost aici cu noi si pot dovedi ca a fost aici?As vrea sa bag divort insa nu m-as intoarce inapoi in tara.pe ce motive asi putea primi custodia totala a fetei?DAca m-a intorc in tara nu voi mai merge acasa,voi merge la parinti,trebuie sa anunt politia ca plec de acasa pt a nu ma baga la parasire de domiciliu?astept in raspuns cat mai curand posibil.Va multumesc mult
Nu trebuie sa anuntati politia , pt ca nu mia locuiti cu fostul sot!
Ar fi bine sa va prezentati la divort si sa va sustineti punctul dvs de vedere, pt a va fi incredintata minora.
unde sa angajez avocat,in Italia?Nu risc sa spuna numai minciuni la proces si instanta sa le creada si sa-mi pierd fata?Pot ramane cu ea in Italia fara nici un fel de probleme,chiar daca el nu e de acord,pe durata procesului?
Divort cu copii
ramodeni
Suntem casatoriti de 5 ani jumate si avem o fetita de 2 ani si 3 luni.Am inceput sa nu ne mai incelegem inca de cand eram insarcinata.Acum suntem in Italia,eu ... (vezi toată discuția)
Divort italia
mihaela 25
buna ziua.sunt casatorita in Romania acum 4 ani,dar de 8 ani traiesc in italia...si am un copil minor..vreau sa divortez dar sotul ma amenintat ca nu ma va ... (vezi toată discuția)