avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces drept de vizitare bunici
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces drept de vizitare bunici

Fiul meu este divortat. In urma casatoriei a rezultat o scumpete de fetita care acum are varsta de 4ani si 8 luni.Prin sentinta el are dreptul sa o vada de 2 ori pe luna duminica de la 10 la 17.Noi ca si bunici am dat-o pe fosta nora in judecata si am cerut drept de vizitare sambata inaintea zilei in care o ia fiul nostru.Asta pentru ca dorim sa o vedem mai des si pentru ca si fetita isi doreste acest lucru numai ca ea nu poate decide deocamdata.Credeti ca avem vreo sansa de castig?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:40, 19 Ianuarie 2011
buzeadrian a scris:

Fiul meu este divortat. In urma casatoriei a rezultat o scumpete de fetita care acum are varsta de 4ani si 8 luni.Prin sentinta el are dreptul sa o vada de 2 ori pe luna duminica de la 10 la 17.Noi ca si bunici am dat-o pe fosta nora in judecata si am cerut drept de vizitare sambata inaintea zilei in care o ia fiul nostru.Asta pentru ca dorim sa o vedem mai des si pentru ca si fetita isi doreste acest lucru numai ca ea nu poate decide deocamdata.Credeti ca avem vreo sansa de castig?
Bunicii au si ei dreptul de a avea legaturi personale cu minorul.
Perioada va ramane sa o decida instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor buna_nana buna_nana Buna seara Pentru ca sunt o bunica care-si face griji pentru nepotel si are insomnii,s-a gindit sa va ceara un ajutor in lamurirea problemei care o are unul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in privinta unui divort marybon marybon Buna ziua Sunt noua pe acest forum si am intrat pentru ca am o mare nelamurire in privinta unui divort si anume a prietenului meu D-nul de care vorbesc a ... (vezi toată discuția)