avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... norme metodologice la legea 285/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

norme metodologice la legea 285/2010

Totusi a trecut termenul legal de 15 zile.:hammer:Cand mai apar aceste norme metodologice? #-oEste un haos total in materie de legislatie. :help:Sporul de fidelitate la personalul didactic auxiliar se mai acorda odata cu 284/2010?:ban:
Cel mai recent răspuns: mioriana , utilizator 13:06, 20 Ianuarie 2011
am ajuns la concluzia ca ce e legal ptr noi, oamenii de rand, nu se respecta si de cei care ar trebui sa dea exemplu de legalitate. vom ajunge in situatia de anul trecut, intr-o totala "ceata" si vom face reincadrarile degeaba, asa cum am facut anul trecut.
Ordinul 42/2011-Norme la lg 285/2010, dar cine il are, poate pune un link.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
kryket, utilizator
ORD.77/2011.01.19

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de stabilitate llumy llumy Sunt personal didactic –auxiliar in cadrul invatamantului preuniversitar de stat.In data de 03.01.2011,implinesc acei 10 ani de vechime neintrerupta in ... (vezi toată discuția)
Cum se face calculul salariului unui bugetar? eucaleb eucaleb Din Legea salarizarii unitare am inteles ca pentru anul 2011 ar trebui sa se inmulteasca 765lei cu coeficientul de incadrare care, in cazul unei educatoare, e ... (vezi toată discuția)
Reincadrare Dawio Dawio Buna ziua, in perioada 01/01/2010-31/12/2010 am avut o Decizie de incadrare(X...) in care era stipulat salariul de incadrare 2926, spor conducere 28%, spor ... (vezi toată discuția)