avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit acum 2 zile un titlu executoriu de la anaf pt neplata unei amenzi judecatoresti in valoare de 5000000 lei vechi pe care nu am platit_o deoarece nu am nici o sursa de venit.mentionez ca lociuesc cu mama mea dar nici un bun din locuinta si nici locuinta nu sint pe numele meu.ce se poate intimpla si ce este de facut?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kamy_dani , utilizator 16:30, 19 Ianuarie 2011
daca nu aveti bunuri pe numele dvs., o sa va ... ia boii de la bicicleta.

De cand este amenda?
din august 2010
Ok (daca era mai veche se putea pune problema ca e prescrisa, dar nu e cazul).
Nu vi se va intampla nimic momentan.
Daca in viitorul apropiat veti inregistra venituri sau bunuri pe numele dvs., este posibil sa vi se popreasca / execute silit.
Pana atunci, nu vi se intampla nimic.
ma vor putea pune sa fac succesiunea cu mama mea in urma decesului tatalui meu cu toate ca eu nu mai am frati pt.a_mi putea ei face dupa accea executarea silita?va multumesc.
kamy_dani a scris:

ma vor putea pune sa fac succesiunea cu mama mea in urma decesului tatalui meu cu toate ca eu nu mai am frati pt.a_mi putea ei face dupa accea executarea silita?va multumesc.


Exista posibilitatea ca creditorul sa solicite dezbaterea succesiunii in baza disp. art.699 c.civ. sau/si-dupa caz, partajarea bunurilor mostenite.

Alte discuții în legătură

Se poate sechestra casa parinteasca? credit bcr fara girant! scalenu scalenu Am si eu niste nelamuriri cu privire la creditele personale acordate de banca In 2008 am facut credit personal in Romania, la banca mai exact, vreo ... (vezi toată discuția)
Adresa catre banca caprice caprice Buna ziua, cum as putea redacta o adresa catre o banca creditoare referitor la faptul ca, speta: x = sotul, y = sotia X a facut un imprumut la o banca, insa a ... (vezi toată discuția)
Nedumerire art 699 cod civil ContSters139791 ContSters139791 buna ziua in cazul unei renuntari la mostenire , actul poate fi atacat si desfiintat? am tot citit iar acest art 699 imi da batai de cap \" Art. 699. - ... (vezi toată discuția)