avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul de maternitate si citatia ....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul de maternitate si citatia ....

salut!
Daca esti insarcinata....(daca conteaza in ultimele 2 luni) si cineva te da in judecata...termenul de judecata se poate amana pana dupa ce femeia insarcinata naste?
In plus, ma puteti ajuta cu toate normele legislative care sunt in vigoare in Romania referitoare la protectia femeii insarcinate???
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2008
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Boros , Consilier juridic 17:19, 9 Aprilie 2008
Multumesc doamna Cristina!
As mai avea o intrebbare; cand pleci in concediul de maternitate...cat timp trebuie sa initiezi inainte de plecarea ta , pe persoana care vine in locul tau? exista un terme ...asa cume la demisie 15 zile?::)
Nu exista un termen prevazut undeva, din cate stiu eu, insa depinde mult de complexitatea muncii pe care o prestati, care e momentul pe care il intelegeti pentru plecarea in concediu de maternitate, exista concediu de risc maternal....etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garzi de noapte pt gravidutze ContSters94606 ContSters94606 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege de protectia muncii care sa spuna cate ore maxim poate lucra o gravidutza? sunt in al 2-lea trimestru ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)
Concediu risc de sarcina calin1992 calin1992 Buna ziua! Lucrez la a agentie de pariuri sportive unde se fumeaza. Mi-as dori sa raman insarcinata si as vrea sa am posibilitatea sa beneficiez de acest ... (vezi toată discuția)