avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Registru de evidenta fiscala in format electronic
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Registru de evidenta fiscala in format electronic

Va rog sa-mi spuneti cum obtin registru de evidenta fiscala in format electronic si modul de complectare. Daca imi puteti trimite un model sau trebuie luat de la Finante.
MULTUMESC.#-o
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 11:30, 20 Ianuarie 2011
Tinerea registrului in format electronic este conditionata de obtinerea unei derogari, iar:
"(2) Derogarea se acorda conform competentelor de catre directiile generale ale finantelor publice judetene, cu respectarea conditiilor prevazute la lit. G si H din anexa nr. 1 la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.850/2004 privind registrele si formularele financiar-contabile."
da stiu asta si primesc si aprobare asta stiu, dar pe mine ma interesa daca are cineva un registru in format electonic gata facut sa-mi poata timite un model.


MULTUMESC!
Contribuabilii, înregistraţi ca plătitori de impozit pe profit, sunt obligaţi să întocmească Registrul de evidenţă fiscală în conformitate cu prevederile Ordinului 870/2005.

Prin derogare de la prevederile art. 1 alin. (1), contribuabilii înregistraţi ca plătitori de impozit pe profit pot ţine Registrul de evidenţă fiscală în formă electronică, cu respectarea modelului si continutul modelului din lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din saga pot sa listez registru de evidenta fiscala? bgeorgeta bgeorgeta daca lucrati cu SAGAva rog sa-mi spuneti daca pot sa listez Registru de evidenta fiscala MULTUMESC FRUMOS! (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala marina_marina marina_marina buna ziua, lucrez cu SAGA si exista in acest program Registru de evidenta fiscala care sta la baza calcularii impozitului pe profit. Mai este necesar ... (vezi toată discuția)