avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit din SAGA pot sa listez Registru de evidenta fiscala?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

din SAGA pot sa listez Registru de evidenta fiscala?

daca lucrati cu SAGAva rog sa-mi spuneti daca pot sa listez Registru de evidenta fiscala
MULTUMESC FRUMOS!
Cel mai recent răspuns: amandeal , utilizator 08:53, 3 Noiembrie 2009
Da. La inchidere de luna, calcul profit.
Da, se poate lista , dar trebuie completat si cel cumparat de la Adm financ
OMFP 870/2005
Art. 12. - Prin derogare de la prevederile art. 1 alin. (1), contribuabilii inregistrati ca platitori de impozit pe profit pot tine Registrul de evidenta fiscala in forma electronica.

deci nu trebuie sa mai scriem =D>
Ordinul 870/ 2005 a fost modificat prin OMFP 1857/ 2006:
OMFP 1857/2006 pentru modificarea OMFP 870/2005 privind Registrul de evidenta fiscala

Art. I. - Articolul 12 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 870/2005 privind Registrul de evidenta fiscala, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 549 din 28 iunie 2005, cu completarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

"Art. 12. - (1) Prin derogare de la prevederile art. 1 alin. (1), contribuabilii inregistrati ca platitori de impozit pe profit pot tine Registrul de evidenta fiscala in forma electronica, cu respectarea modelului si continutului prevazute in anexa nr. 1 la prezentul ordin.

(2) Derogarea se acorda conform competentelor de catre directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti si Directia generala de administrare a marilor contribuabili, cu respectarea conditiilor prevazute la lit. G si H din anexa nr. 1 la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1.850/2004 privind registrele si formularele financiar-contabile."

Deci numai daca aveti derogare obtinuta de la Directia gen a finantelor publice puteti sa nu mai completati Registrul cumparat de la finante .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta fiscala marina_marina marina_marina buna ziua, lucrez cu SAGA si exista in acest program Registru de evidenta fiscala care sta la baza calcularii impozitului pe profit. Mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala in format electronic imosig imosig Va rog sa-mi spuneti cum obtin registru de evidenta fiscala in format electronic si modul de complectare. Daca imi puteti trimite un model sau trebuie luat de ... (vezi toată discuția)