avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere autorizatie de construire pod
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere autorizatie de construire pod

Eu am cumparat un apartament la ultimul etaj al unui bloc, apartament care are construit un pod fara autorizatie de construire si as vrea sa intru in legalitate. Am primit de la fostii proprietari o hartie de mana cu semnaturile vecinilor de pe aceeasi coloana, care renunta la dreptul lor de a folosi acest spatiu comun (imi lipsesc 2 semnaturi), ei neinvestind nimic in construirea acestuia.
Care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmez pentru a obtine autorizatia de construire, pe podul care este deja construit?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: autorizatii-constructii , utilizator 11:35, 28 Iulie 2011
buna ziua,
ce fel de bloc este, cate etaje, este constituita o asociatie de proprietari? Daca este constituita o asociatie de proprietari aveti nevoie de o hotarare a acesteia prin care vi se da dreptul sa folositi acea parte COMUNA a blocului, daca vreti sa deveniti proprietar pe acea parte ce apartine intregului bloc trebuie sa vi se faca la notar un act de translare de proprietate (contract vanzare-cumparare, donatie etc); apoi trebuie sa intocmiti un proiect de arhitectura, o expertiza tehnica cum ca nu afectati structura de rezistenta a blocului si abia pe urma urmati procedura de autorizare, mai multe detalii legate de acesta gasiti pe pagina noastra de web:
www.autorizatii-constructii.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Podul locuibil... Alexysstrago Alexysstrago Buna seara, Numele meu este Alex si m-ar interesa mai multe detalii referitoare la podul locuibil.. Mai exact este vorba despre apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Amenajare pod de deasupra mansardei Swash Swash Buna ziua, am achizitionat acum scurta vreme un apartament ce se afla la etajul 5. Apartamentul este compus din etajul 5 + mansarda, asa au fost ... (vezi toată discuția)