buna . mi-am deschis o firma (i.i.) acum 3 ani dar pana atunci al lucrat la o intreprindere care mi-a platiit cas-ul, dupa ce am plecat de la firma respectiva , nu am mai lucrat 3 ani, dupa care, mi-am deschis eu a mea. cand m-am dus sa platesc cas-ul pe astia 3 ani de la firma mea ( ptr. mine , nu am angajati) mi sa spus ca trebuie sa platesc si din urma pe aia 3 ani o suma an valoare de 1.200 ron. cu penalizari cred. precizez ca am dat o suma de 900 ron dar nu am mai platit. antrebarea mea este ? nu este normal sa platesc din momentul an care mi-am deschis eu firma mea ? si alta inrebare.. daca ma angajam an astia 3 ani (din urma) cine a-mi platea mie cas-ul din urma ? angajatorul ? stiind ca aia sunt coada . va multumesc.
Restante intretinere
yume21
Buna ziua.
Locuiesc intr-o garsoniera inchiriata. Am facut restanta pentru o suma de aprox.1500 ron, si dobanda 900 ron. Intrebarea mea ar fi ca la data de ... (vezi toată discuția)
Penalitatile
locatar
sunt de acord cu noua lege de scutire a penalitatlor ,si eu am ramas an urma si nu pentru ca nu vreau sa platesc ci pentru ca nu mai am de unde ,ratele miau ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
Cineva2424
Problema mea este urmatoarea: Am luat pensie de urmas pana in 2011 cand am terminat masterul. In septembrie 2009 m-am angajat, fara insa sa stiu ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)