avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat casatorie pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat casatorie pierdut

Buna,

Ne-am mutat de curand si am aconstatat ieri ca nu mai gasesc certificatul de casatorie si certyificatul meu de nastere.
Cum trebuie procedat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cercetas , utilizator 13:24, 19 Ianuarie 2011
Adresati-va primariei care a inregistrat nasterea ,respectiv primariei care a inregistrat casatoria si va vor elibera alte documente-biroul de stare civila.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
andymaurul, utilizator
multumesc frumos
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere liaanais7 liaanais7 Va rog daca ma puteti informa de cum a-s putea sa fac o programare online pentru eliberarea unui nou certificat deoarece el autentic l-am pierdut (adica nu-l ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!! acha1400 acha1400 buna! locuiesc in jud.sibiu si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean algerian cu care locuiesc de un an si in momentul de fata el este solicitant de azil ... (vezi toată discuția)