Am primit preavizul de 20 zile in data de 10.12.2010, acesta expirand in data de 07.01.2011. Firma nu a efectual plata platii compenadatorii, conditie necesara ca CIM sa poata fi desfacut. In data de 07.01.2011 s-a incheiat un protocol intre sindicate si administratie, prin care se prelungeste desfacerea CIM cu 10 zile lucratoare. In data de 14.01.2011 se incheie alt protocol prin care se mai prelungeste perioada cu inca 5 zile lucratoare. De cate ori este legal sa incheie astfel de protocoale si dupa cat timp am putea primi un nou preaviz? Multumesc.
Codul Muncii prin art.73-75,79 reglementeaza situatia preavizului,acesta fiind unul singur (textul legii ne pomeneste de un preaviz)care in cazul dvs.nu poate depasi 20 de zile.In opinia mea consider nelegale aceste asa zise protocoale,aceasta intrucat acolo unde legiuitorul nu distinge nici interpretul nu trebuie sa distinga.Preavizul dvs.a luat sfarsit potrivit legii in data de 07.01.2011.
Adresati-va cu plangere la ITM.
Concediu medical
handsu
Ce se intampla cu concediul medical primit dupa desfacerea contractului de munca conform art.65 alin.1 Codul muncii , dar de care desfacere am aflat abia dupa ... (vezi toată discuția)