avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... termen eliberare certificat de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

termen eliberare certificat de nastere

Am depus pe data de 17 ianuarie 2011 la Primaria Sectorului 1 actele pentru eliberarea certificatului de nastere al copilului meu nou-nascut si mi s-a dat un bon pe care scrie ca pot ridica certificatul la data de... 8 martie 2011, adica peste 7 saptamani! Ce pot face in acest caz, pentru a-l obtine mai devreme? Exista un termen legal in care autoritatile trebuie sa elibereze acest certificat?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 18:03, 27 Ianuarie 2011
liviupopa a scris:

Am depus pe data de 17 ianuarie 2011 la Primaria Sectorului 1 actele pentru eliberarea certificatului de nastere al copilului meu nou-nascut si mi s-a dat un bon pe care scrie ca pot ridica certificatul la data de... 8 martie 2011, adica peste 7 saptamani! Ce pot face in acest caz, pentru a-l obtine mai devreme? Exista un termen legal in care autoritatile trebuie sa elibereze acest certificat?

La fel ... am depus actele pe 24.01.2011 la Primaria sector 1 si mi s-a emis un bon cu data de eliberare de 17.03.2011. Exista un termen legal pentru eliberarea certificatelor de nastere? ma pot adresa unui alt sector pentru eliberarea certificatului?
termenul este de pana la 30 de zile.Adresati-va cu o cerere la prefectura
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
aly_yoana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de urbanism pentru informare emilia-gabriela emilia-gabriela Buna seara, Care este termenul legal pentru emiterea Certificatului de Urbanism pentru informare - Primaria Sector 6? Am depus la ei cererea impreuna cu ... (vezi toată discuția)
C pre-post natal ContSters243704 ContSters243704 am si eu o intrebare,,,eu de la 1 februarie trebuie sa intru in prenatal...dar este posibil sa nasc mai repde de termen, termenul ar fi 6 martie.... cum se ... (vezi toată discuția)
Acte necesare in germania micatalin71 micatalin71 1.Hotarare de divort cu apostila - Vreau sa stiu de unde pot obtine apostilarea, daca judecatoria la care s-a pronuntat divortul este in Medgidia? 2. ... (vezi toată discuția)