avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot sa platesc cotizatia pentru continuitate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot sa platesc cotizatia pentru continuitate in munca.

Am lucrat 1 an de zile la o firma care apoi si-a inchis punctul de lucru.Pe data de 28 octombrie s-a incheiat contractul iar pe data de 30 noiembrie mi s-a inregistrat alt contract de munca la itm deoarece m-am angajat in alta parte.Intrebarea mea este unde pot plati cotizatia pentru luna in care am fost fara loc de munca,pentru a avea continuitate?Mentionez faptul ca am avut dreptul la somaj dar nu am apucat sa depun actele deoarece angajatorii ne-au trimis tarziu decizia de desfacere a contractului de munca.Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

primirea deciziei de concediere orber orber In data de 30 septembrie, dupa efectuarea celor 20 de zile de preaviz, urmeaza sa incetez activitatea la firma, deoarece postul meu a fost desfiintat.Am ... (vezi toată discuția)
Plata preavizului in cazul concedierii mirela81 mirela81 \"Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 16.04.2010 Compartimentul unde sunteti incadrat isi restrange activitatea.Conform cu prevederile art.73 ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi mai depun actele de somaj daca incep munca?? ebyca ebyca Am incetat munca din motive ce nu tin de mine (adica s-au facut concedieri colective), am dreptul la somaj. Mi s-a dat decizia de somaj, am strans toate actele ... (vezi toată discuția)