avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare factura euro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare factura euro

factura primita in euro o inregistrez la cursul bnr al zilei chiar daca plata o sa o fac la cursul altei banci comerciale?
Cel mai recent răspuns: laracroft4368 , utilizator 18:24, 19 Ianuarie 2011
Factura se inreg. la cursul eur comunicat de BNR la data facturii.Plata se inregistreaza tot la cursul eur BNR de la data platii, apoi faci diferenta de curs valutar ca sa iti stibgi datoria catre furnizor

665 - 401 sau 401 - 765

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Diferente curs valutar aleius aleius Buna ziua, am preluat o firma de la 01.01 cu urmatoarea situatie: - pe data 01.10 a inregistrat fact. furnizor extern 1000 euro*3.5 = 3500 ron - pe data de ... (vezi toată discuția)
Diferente curs valutar sconosciuta sconosciuta O societate a facut o plata externa in avans, in valoare de 6.352 de USD, dupa 6 zile s-a emis si factura de catre fz extern, doar ca valoarea facturii este de ... (vezi toată discuția)