avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AUTORIZATII PT FIRME NOI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AUTORIZATII PT FIRME NOI

Suntem o societate infiintata acum 2 ani de zile,dar nu a avut activitate nici macar o zi.Acum dorim sa incepem activitatea,respectiv o fabrica de confectii, si doresc sa stiu ce autorizatii/avize sunt necesare pt fabrica de confectii.
O a doua societate, care ne inchirieaza noua spatiul pt a functiona, are nevoie si ea de avize/autorizatii etc?Cea de a doua societate nu face decat sa ne inchirieze noua spatiul, alta activitate nu are, nu are angajati etc.
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:27, 20 Ianuarie 2011
Aveti nevoie de autorizatie de la mediu daca aveti peste 50 de masini.

Societatea care urmeaza sa va puna la dispozitie spatiul nu are nevoie de nicio autorizatie, insa trebuie sa se regaseasca in obiectul de activitate si codul CAEN 6820 - inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.
K,multumesc mult de raspuns.Deci alte autorizatii de PSI,Protectia muncii... nimic, doar de la mediu?Ar fi suuuper.
Cu siguranta veti avea nevoie si de acestea, o sa va dau mai jos un link unde puteti sa va informati

[ link extern ]

Pentru PSI va puteti informa la tel. 021 2075500
Calea 13 Septembrie, nr 135, sector 5, Bucureşti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie autorizatie? liviu f liviu f O societate comerciala, proprietara a unui spatiu comercial, are nevoie de autorizatie de functionare de la primarie pentru a putea da in chirie,unei alte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare pentru spatii comerciale inchiriate altor societati ecologing ecologing Azi am avut o inspectie in vederea prelungirii autorizatiei de functionare pentru un spatiu pe care il detinem in propritate. Mentionam ca am inceput ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare vasilescu costel vasilescu costel Suntem o societate cu profil confectii textile si am avut in incinta societatii un magazin alimentar care in prezent nu mai functioneaza dar dorim sa infiintam ... (vezi toată discuția)