avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... normele de venit 2011
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

normele de venit 2011

Stiti cumva daca s-a scos de la norma de venit,respectiv ,,activitati agricole,exploatarea pepinierelor pomicole?Normele de venit in Vrancea nu s-au afisat inca.Daca d-voastra le aveti va rog sa le trimiteti prin mail.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:34, 19 Ianuarie 2011
Eu aici le-am gasit dar nu le pot trimite pe email.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat si pfa eugen buleandra eugen buleandra Sunt salariat la CFR din 1989,dar am si un PFA venituri agricole,respectiv**exploatarea pepinierelor pomicole** impozit la norma pe venit,am platit sanatatea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pentru producatorii agricoli lenu_ro lenu_ro Anul trecut am scos pt prima data certificat de producator agricol, pt productia si comercializarea de flori. Va rog sa imi spuneti care sunt datoriile ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa adriana r adriana r Buna ziua, Sunt PFA, traducator autorizat. As dori sa stiu care este termenul depunerii acelei declaratii referitoare la venit la fisc. Si as mai avea o ... (vezi toată discuția)