avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... salariat si pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

salariat si pfa

Sunt salariat la CFR din 1989,dar am si un PFA venituri agricole,respectiv**exploatarea pepinierelor pomicole** impozit la norma pe venit,am platit sanatatea din 2005,dar la pensii si somaj nu stiu ce sa fac caci mi se pare absurd sa platesc de 2 ori,conform normelor de aplicare a OG 58 veniturile din agricultura nu platesc pensii si somaj.D-voastra ce ma sfatuiti?VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 15:05, 5 Septembrie 2010
nu platiti, intrucat veniturile din activitati agricole nu sunt considerate venituri de natura profesionala.
platiti in continuare doar cota de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 58/2010 lazarica18 lazarica18 Am PFA din anul 2000 cu activitati comerciale, sunt pensionata la limita de varsta si pana acum nu am platit decat datoriile catre Ministerul de finante, cu ... (vezi toată discuția)
Cum produc venituri din agricultura-acte, legislatie lupealaura lupealaura Anul trecut am terminat facultatea, nu am reusit sa ma angajez si nici nu beneficiez de somaj. Locuiesc in mediu rural, iar parintii mei au niste pamant. Sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit agricultura iancu123 iancu123 care este actul normativ care reglementeaza impozitul forfetar in agricultura, si cum se calculeaza, acesta? (vezi toată discuția)