alex11dan a scris:
societatea la care am lucrat,nu mi-a platit ore suplimentare,i-am dat in judecata in aprilie 2010,au trecut vreo 5-6 infatisari de atunci iar pe data de 27 01 2011 am cred ultima infatisare la care partile sa aduca obiectii la calculul expertului contabil. INTREBARE: INAINTE DE EXPERTIZA CONTABILA,NU AM CERUT SI INDEXAREA CU INFLATIA, MAI ESTE POSIBIL SAU CUM SA PROCEDEZ? VA MULTUMESC !
Nu se mai poate modifica cererea de chemare in judecata , dupa ce au trecut atatea termene... Legea prevede clar modul si conditiile in care se poate modifica o cerere de chemare in judecata.
Art. 132 din Codul de procedura civila prevede :
La prima zi de infatisare instanta va putea da reclamantului un termen pentru intregirea sau modificarea cererii precum si pentru a propune noi dovezi. In acest caz, instanta dispune amanarea pricinii si comunicarea cererii modificate paratului, in vederea facerii intampinarii. Cererea nu se socoteste modificata si nu se va da termen, ci se vor trece in incheierea de sedinta declaratiile verbale facute in instanta:
1. cand se indreapta greselile materiale din cuprinsul cererii;
2. cand reclamantul mareste sau micsoreaza catimea obiectului cererii;
3. cand cere valoarea obiectului pierdut sau pierit;
4. cand inlocuieste cererea in constatare printr-o cerere pentru realizarea dreptului sau dimpotriva, in cazul in care cererea in constatare poate fi primita. Reclamantul va putea cere un termen pentru a depune intampinare la cererea reconventionala si a propune dovezile in aparare.