avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare cerere dare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare cerere dare in judecata

Am modificat cererea de dare in judecata, am depus-o la primul termen, la care partea parata nu s-a prezentata, iar la prima infatisare am constatat ca una din formulari dadea o interpretare gresita la ceea ce ceream si am cerut judecatoarei sa modifice asa cum doream a fi inteleasa de catre ceilalti. Am dreptul la modificare, sau cererea ramane asa cum a fost formulata?
Cel mai recent răspuns: sonia54 , utilizator 21:03, 11 Noiembrie 2010
La prima zi de infatisare instanta va putea da reclamantului un termen pentru intregirea sau modificarea cererii precum si pentru a propune noi dovezi. In acest caz, instanta dispune amanarea pricinii si comunicarea cererii modificate paratului, in vederea facerii intampinarii
Inteleg ca da, se poate. Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti alex11dan alex11dan societatea la care am lucrat,nu mi-a platit ore suplimentare,i-am dat in judecata in aprilie 2010,au trecut vreo 5-6 infatisari de atunci iar pe data de 27 01 ... (vezi toată discuția)
Modificare actiune dare in judecata sonia54 sonia54 Am dat in judecata societatea pentru anularea deciziei de concediere. In cererea de dare in judecata am cerut mai multe lucruri si acum as dori sa modific, ... (vezi toată discuția)
Explicatia expresiei prima zi înfãþiºare cioarec carmen cioarec carmen care este considerată prima zi de înfăţişare în cazul în care după mai multe termene , reclamantul modifică cererea de chemare în judecată prin ... (vezi toată discuția)