societatea la care am lucrat,nu mi-a platit ore suplimentare,i-am dat in judecata in aprilie 2010,au trecut vreo 5-6 infatisari de atunci iar pe data de 27 01 2011 am cred ultima infatisare la care partile sa aduca obiectii la calculul expertului contabil. INTREBARE: INAINTE DE EXPERTIZA CONTABILA,NU AM CERUT SI INDEXAREA CU INFLATIA, MAI ESTE POSIBIL SAU CUM SA PROCEDEZ? VA MULTUMESC !
Daca suma este stabilita abia acum, nu aveati cum sa solicitati majorari ! Deschideti o noua actiune . C-asai in Romanica, avem drept de pe timpul romanilor !
Art. 132 din Codul de procedura civila prevede :
La prima zi de infatisare instanta va putea da reclamantului un termen pentru intregirea sau modificarea cererii precum si pentru a propune noi dovezi. In acest caz, instanta dispune amanarea pricinii si comunicarea cererii modificate paratului, in vederea facerii intampinarii. :(
Prima zi de infatisare fiind parca cea in care partile pot pune concluzii, oare nu mai poate modifica sau intregii cererea cu aspectul mentionat?
Precizare actiune
credite
Am depus o cerere in instanta. Din analiza am constatat ca documentele, respectiv un contract, depus ca proba in instanta este incheiat cu cine nu trebuia. Pot ... (vezi toată discuția)