avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbaterea succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbaterea succesiune

Tata a murit recent,mama traieste, va rog frumos imi spuneti , cati banii ma costa sa obtin certificatul de mostenitor
Cel mai recent răspuns: rocodrin , utilizator 17:23, 19 Ianuarie 2011
Un notar va poate calcula ca sa va spuna cu exactitate.
depinde de valoarea masei succesorale. vb cu un notar. difera. plus nu stiu ce bunuri aveti de mostenit...
Tarifele se calculeaza in functie de valoarea masei succesorale.
Daca va intelegeti amiabil, mergeti la notar, daca nu, in instanta.
multumesc frumos
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire.pentru procesiunea de dezbatere a mostenirii,de la parinti,nou ... Michelle's Michelle's Pentru procesiunea de dezbatere a mostenirii,de la parinti,noi fratii,trebuie sa platim obligatoriu vreo taxa la notar?este legal,sau este la mana notarului sa ... (vezi toată discuția)
Succesiunea nela_lazar nela_lazar buna seara. am si eu o problema legata de succesiune.tatal meu a murit acum 3 ani si nu am deschis suceesiunea .nu a vrut mama .acum a murit si mama pe 1 iulie ... (vezi toată discuția)