avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl

daca la 31 12 2010 aveam un srl cu activitate 0, pot reactiva srl-ul cu plata impozitului pe venit?
mentionez ca nu aveam nici un salariat la data respectiva
la activare trebuie sa am neaparat minimum un salariat, chiar daca eu sunt unic actionar si desfasor o activitate mica, de familie?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 18:23, 19 Ianuarie 2011
daca la data de 31 dec 2010 nu aveti salariati nu indepliniti conditia de trecere la platitor de impozit pe venit! ramanand tot platitor de impozit pe profit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi katalin505 katalin505 Referitor la informaţiile apărute în mass-media cu privire la impozitarea microintreprinderilor, începând cu 1 ianuarie 2011, Ministerul Finanţelor ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite srl pascaadryan pascaadryan buna ziua, as dori sa deschid o societate dar nimeni nu reuseste sa-mi raspunda clar la urmatoarele intrebari: 1)Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)