avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

lucrez la o firma de confectii textile si vor sa ne dea 2 sau 3 zile in somaj tehnic as vrea sa stiu ce dezavantaje sint in acest caz am auzit ca la o zi de somaj tehnic se pierde o luna de zile din cartea da munca.e adevarat?

Alte discuții în legătură

Repartitie de la ajofm manuelamihaela manuelamihaela Buna ziua!Sunt in somaj si de la ajofm mi s-a dat o repartizare pe domeniu confectii unde nu mai lucrez de multi ani.Intre timp m-am recalificat in alte 2 ... (vezi toată discuția)
Codul muncii, preaviz, somaj ContSters254282 ContSters254282 Buna seara. Lucrez de anu trecut din 28 octombrie la o firma de confectii imbracaminte paza si protectie luna aceasta sefa sa decis sa ma dea afara datorita ... (vezi toată discuția)
Intrebari somaj adelina_simina adelina_simina Lucrez la o firma de cam 3 ani si acuma sint in preaviz din 15.06.09 pina in 10.07.09 ( 20 de zile la 8 ore).Mi s-a trimis o notificare in care imi zice ca din ... (vezi toată discuția)