avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa ,Srl ,nu stiu ce anume sa deschid
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa ,Srl ,nu stiu ce anume sa deschid

Buna ziua ,am si eu o inntrebare.Suntem 3 persoane si vrem sa ne deschidem un mic magazin.Problema este ca vrem sa avem toti 3 dreptul sa vindem la acest magazin,nu vrem sa mai angajam alte persoane.Mentionez faptul ca nu facem parte din aceeasi familie,deci nu putem sa ne deschidem Intreprindere familiala,ce anume putem sa ne deschidem ,ce fel de firma?daca deschidem O intreprindere individuala nu avem toti dreptul sa stam la vanzare.Este ilegal?
Cel mai recent răspuns: sweetish89 , utilizator 19:34, 19 Ianuarie 2011
un SRL este cel mai potrivit ,veti stabili in actul constitutiv ce doriti
Puteti sa va deschideti si Intrep. individ., numai ca unul va fi patron si ceilalti angajati.De vandut, puteti vinde toti.Cum impartiti banii din afacere, este treaba dvs.
Patronul poate avea dividende, iar angajatii salarii.
Cu SRL este mai complicat cu actele si contabilitatea.
dar daca 2 dintre noi avem carte de munca,cum mai putem fi angajati la firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa deschid: sc sau i.i. pentru magazin alimentar? pahonedaria pahonedaria As dori sa-mi deschid un magazin alimentar dar nu stiu ce: sc sau ii? fara angajati numai eu si sotul meu! Ce ma sfatuiti? (vezi toată discuția)
Preluare firma de catre persoana fizica. Catalin Constandoiu Catalin Constandoiu Persoana fizica doresc sa preiau firma deja inscrisa care functioneaza. Este posibil sau trebuie sa deschid eu personal firma si apoi sa fac transfer etc sau ... (vezi toată discuția)
Af sau srl OleacuMihai OleacuMihai As dori sa deschid un mic magazin mixt intr-o localitate de langa Bucuresti pe care sa-l administrez eu si familia ,sotia si mama. Va rog sa-mi dati un sfat ... (vezi toată discuția)